Str. Drumetului nr.57, Bucuresti
Tel. 0730.999.333
Tel. 021.346.36.30
Parteneriat WinSoft - TEVA
Date: 11/28/2012 Parteneriatul incheiat intre WinSoft Group si TEVA presupune implementarea in programul PharmaOriginal a modulului de acordare a ... mai mult
Facturarea in 2013: Ce reguli ...
Date: 11/13/2012 Normele de aplicare a Codului fiscal au fost modificate de Guvern prin HG nr. ... mai mult

Despre noi


Scurt istoric

           WinSoft Group este o companie care isi desfasoara activitatea in aria serviciilor informatice. WinSoft a fost infiintat in 2001 in Constanta avand ca principala activitate realizarea de programe de gestiune pentru farmacii si depozite farmaceutice.
           Ca urmare a cresterii numarului de clienti, sediul central s-a mutat la BUCURESTI devenind in 2004 WinSoft Group. De atunci am deschis reprezentante in toate zonele tarii pentru a eficientiza serviciile.
          In decursul celor 9 ani de existenta, am dezvoltat, implementat si up-datat o solutie informatica dedicata managementului farmaciilor: programul PharmaOriginal. In plus, am dezvoltat si o platforma pentru managementul general al afacerilor: programul MarketOriginal.
          Alaturi de produsele software, compania asigura totodata echipamente hardware si  servicii de consultanta si mentenanta software.
                                                                       
Organizare
Winsoft Group
si-a dezvoltat divizii sub forma de societati independente pentru a creste capacitatea de a furniza o diversitate de produse si servicii. Sediul in Bucuresti.
Divizia WinSoft Servicii asigura asistenta tehnica si mentenanta software pentru echipamentele farmaciei, instalarea sistemelor de operare, servicii de antivirusare si devirusare, asamblare hardware, retelistica si servicii de internet. Sediul in Bucuresti.
Divizia WinSoft Consulting furnizeaza servicii de management si training al personalului farmaciei. Sediul in Bucuresti.
Divizia WinSoft Marketing ofera solutii clientilor in ceea ce priveste designul materialelor promotionale precum si  realizarea cardurilor de fidelizare si a materialelor promotionale. Sediul in Bucuresti.
Divizia WinSoft Int se ocupa cu asistenta programelor de gestiune in zona centrala a tarii precum si Municipiul Bucuresti. Sediul la Hunedoara.
Divizia WinSoft Est se ocupa cu asistenta programelor de gestiune in zona Moldovei.. Sediul la Bacau.
Divizia WinSoft Sud se ocupa cu asistenta programelor de gestiune in zona Constanta, Calarasi, Ialomita, Tulcea. Sediul la Constanta.
Divizia WinSoft Vest se ocupa cu asistenta programelor de gestiune in zona de vest si nord vest a tarii. Sediul la Timisoara.
 
Portofoliu
WinSoft Group, prin programul Pharma Original, este al 3-lea jucator la nivel national pe piata programelor de gestiune farmaceutica. Din totalul celor 5000 de farmacii avand un portofoliu de peste 1200 de clienti. Cu toate acestea WinSoft Group a avut cea mai dinamica crestere a clientilor, avand in vedere ca in 2005 numara cu putin peste 250 de clienti. 
WinSoft Group, prin programul Pharma Original – depozit, are implementate si solutii la nivelul depozitelor de medicamente si produse parafarmaceutice cu arie locala cum ar fi Arcatim Timisoara unde ofera si solutii la nivelul lantului de 30 de farmacii ale depozitului, Vertex Hunedoara, TIS Brasov, PhoenixPharma Bucuresti.
WinSoft Group, prin programul Pharma Original - veterinar, informatizeaza farmaciile si clinicile veterinare.
WinSoft Group, prin programul Market Original, ofera solutii pentru orice activitate de gestiune sau productie: Mobitelecom Germanos Vaslui – solutii de telefonie, Palmers – Bucuresti Mall Baneasa – gestiune magazin lenjerie, Megadinamic – magazin componente electronice, Classic Promotion – casa de moda, Computerline – magazin de calculatoare, Evelyn Cosmetics – beauty salon si magazin produse cosmetice, Dalia – magazin produse birotica, Autobestone – magazin produse auto, MBA Concept – importator si distribuitor produse bar, Izo pur – firma de constructii,Trimex – distribuitor produse agricole, Day Md – benzinarie, Arthur - magazin alimentar.
 
Echipa
            Ne bazam pe o echipa in care dorim sa motivam performanta si seriozitatea. In prezent echipa WinSoft numara 50 de colaboratori, toti parte integranta a WinSoft. Nu dorim sa ne externalizam serviciile si politica noastra este sa ne dezvoltam propria echipa ca solutie optima pentru viitor.
 
Indicatori
WinSoft + divizii au raportat in 2006 si 2007 cifre de afaceri de peste 1 milion euro.
Winsoft Live Support

NEWSLETTER

FLASH NEWS