Pharma Original

Programul de gestiune farmaceutica Pharma Original, creat de Winsoft Group, are ca scop principal informatizarea si eficientizarea activitatii farmaciilor umane, drogheriilor, farmaciilor veterinare … Citeste mai mult

PharmaOriginalSQL

Platforma pharmasql.ro poate fi accesata direct din browser-ul web, informatiile putand fi astfel vizualizate indiferent de calculatorul pe care ruleaza aplicatia PharmaOriginal, de pa calculatorul desktop, de pe laptop, tableta … Citeste mai mult

Magazin Online

Avantajele utilizarii unei solutii integrate software de gestiune si magazin online:

– posibilitatea publicarii online a produselor existente in stoc direct din aplicatia de gestiune farmaceutica;… Citeste mai mult

PharmaOriginal Warehouse

Programul de gestiune farmaceutica Pharma Original Warehouse, creat de Winsoft Group, are ca scop principal informatizarea si eficientizarea activitatii depozitelor de medicamente si … Citeste mai mult

WinSoft Group este o companie privata cu capital 100% romanesc, cu o experienţă de 14 de ani pe piaţa software din Romania. Din 2001, WinSoft Group activeaza in domeniul IT farmaceutic, dezvoltand solutii software dedicate si adaptate mediului de afaceri romanesc. Prin aplicatia PharmaOriginal, WinSoft Group s-a remarcat in randul producatorilor de software care activeaza in domeniul farmaceutic, fiind in top trei al competitorilor cu acoperire nationala.

Parteneriatele avute de-a lungul timpului cu furnizori si producatori de medicamente: Relad, Mediplus, Farmexim, Farmexpert, ADM, Europharm, Teva, Pfizer precum si cu furnizori de servicii: IMS, INFOtreat, TreeKos au dus la imbunatatirea si diversificarea produselor si serviciilor oferite clientilor. Avand la baza parteneriatul cu Microsoft, WinSoft Group detine in portofoliu solutii de gestiune construite folosind tehnologii moderne. Aplicatiile PharmaOriginal, Market Original, precum si platformele online imbina o interfata prietenoasa si usor de utilizat cu facilitati complexe destinate analizei si managementului afacerii. Aplicatiile pot fi conectate cu numeroase dispozitive periferice: cititoare de coduri de bare, imprimante de coduri de bare, terminale portabile pentru inventar, case de marcat, imprimante fiscale, cantare electronice, constituind astfel variante complexe pentru informatizarea gestiunii.

Pentru aplicatiile software dezvoltate WinSoft Group acorda asistenta telefonica, online sau la sediul clientului, de luni pana duminica prin intermediul reprezentantilor zonali, dar si prin intermediul departamentului Call Center.

Valori care ne ghideaza activitatea zi de zi:

  • Orientare catre client

Orientarea deschisa si sincera catre intelegerea si rezolvarea problemelor clientului a constituit  un avantaj prin care firma a crescut, ajungand sa aiba peste 1300 de farmacii in portofoliu .

  • Inovatie 

In afaceri exista numai doua cai de a crea si sustine performanta superioara pe termen lung: o exceptionala grija fata de client si o inovare constanta. Aducand mereu optiuni suplimentare aplicatiei de gestiune, dezvoltand noi instrumente, precum platformele online pentru managementul farmaciilor si magazinele online integrate, compania s-a adaptat noilor cerinte.

  • Profesionalism

Ne caracterizeaza o atitudine responsabila, eficienta si construita pe dezideratul increderii fata de toti clientii si colaboratorii companiei.

  • Integritate si confidentialitate

Credem in onorarea angajamentelor pe care ni le luam si tratarea fiecarui partener cu respect. Respectarea tuturor standardelor de securitate, integritate si protectie a datelor cu care intram in contact reprezinta o componenta de baza a activitatii noastre.

O echipa formata din oameni tineri, profesionisti, comunicativi, orientati catre rezultate. Promovarea unui mediu orientat pe lucrul in echipa a avut la baza ideea ca grupul si nu individul poate contribui in mod decisiv la succesul companiei. Dezvoltarea de software si serviciile de mentenanta software si tehnica sunt oferite partenerilor cu ajutorul unei echipe performante.

Pentru a aplica pentru una dintre pozitiile disponibile, va invitaƒm saƒ trimitet›i CV-ul la adresa de email office@winsoft.ro, mentionand postul dorit si intentia dumneavoastra de a lucra impreuna.

Posturi disponibile:

IT SUPPORT SPECIALIST - CallCenter | Bucuresti

Candidatul ideal:

– Cunostinte in domeniul IT (operare, sisteme de operare, configurari retele de calculatoare, baze de date);

– Cunostinte MYSQL (avantaj pentru candidat)

– Cunostinte in domeniul economic (financiar-contabilitate);

– Lucrul anterior cu solutii informatice de gestiune (implementare, operare, suport) reprezinta un mare avantaj;

– Studii superioare absolvite sau in curs(profil economic sau tehnologia informatiei);

– Persoana deschisa, cu abilitati de comunicare si de lucru in echipa;

– Atitudine pozitiva, calma si orientata catre identificarea solutiilor;

– Persoana organizata si orientata catre rezultate;

– Capacitate de sinteza, analiza, atentie la detalii;

 Descrierea jobului:

– Acorda suport de tip help-desk (telefonic, e-mail, messenger, remote) sau prin deplasare la sediul clientilor pentru solutiile dezvoltate de companie;

– Se implica in testarea fluxurilor configurate in aplicatii;

– Creaza proceduri de lucru si instructiuni de utilizare a aplicatiilor;

– Solutioneaza problemele privitoare la software, hardware, retelistica, pentru PC-urile clientilor;

– Urmareste si administreaza licentele pentru programele informatice instalate.

ASP.NET Developer | Bucuresti

Candidatul ideal:

– Cunostinte solide OOP

– 2-5 ani experienta in .Net, C#, ASP.Net

– Cunostinte SQL

– Absolvent al unei facultati cu profil IT

Responsabilitati :

– Dezvoltare de aplicatii .NET (desktop/web)

– Implicare in faza de analiza si studiu.

 

Galerie foto